Известие

Collapse
No announcement yet.

Актуализирани карти за навигация за 2016г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте, някой има ли идея тези файлове дали ще станат за навигацията на Ланчча делта 3 ? По принцип в официалния сайт на Navteq, като съвместими модели са изброени, както 159, така и Делтата (и други), но малката подробност е, че при делтата навигацията разчита файловете от SD карта, а не от диск !? Някой има ли идея как да се запишат на SD карта ?
    Благодаря предварително.
    AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

• Качете отново файла на картите за Франция.

Линка за Франция не работи.Останалите работят и се свалят файловете.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
        Качете отново файла на картите за Франция.

Линка за Франция не работи.Останалите работят и се свалят файловете.
        Готово.
        Alfa Romeo 159 08¨ 2.4 JTDm 20V 210+remapped by Extreme
        Alfa Romeo 147 03" 1.9 JTDm 16V 140 ps

Comment

• Някой има ли идея картите за Blue&Me Nav как се записват на флашка, защото ги чете от флашката и дали тези въобще ще станат?
          Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Здравейте.
            Има ли излезнали нови БГ карти 2018/2019 за навигацията?
            Alfa 159 2.4 JTDm Navi Q-Tronic
            www.3dlaserfotos.com

Comment

• Колеги, коя е най-новата навигация, която можем да набавим за оригинална навигация на 159?
              Линк има ли някой към файл или нещо?

Благодаря предварително!
              159 - 1.9 JTDm 16V

Comment

• Последните карти май са от 2016-2017г. Можеш да ги намериш на предната страница.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V & Fiat Bravo 1.9JTD GT

Comment

• То пише 2016-17, но липсват пътища завършени през 2015-та например, така че не разчитайте напълно на големи промени, поне не у нас.

Comment

• Първоначално публикувано от sagitarius Покажи съобщение
                    Здравейте.
                    Къде мога да намеря и има ли изобщо актуализирани карти от 2016 за БГ за навигацията на Алфа 159 от 2007г.? Направил съм ъпдейт на фирмуера, но имам карти от 2012/2013, които вече не стават.
                    Здравей, колега!
                    Аз си лично се свързах с едни момчета от Пазарджик, мисля чрез ОLX. Изпратиха ми ъпдейт за 159 и карти от Пежо.
                    Ама провери, да не подведа. При мен някои неща липсват. Например Северната тангента в София и т.н.

Comment

Working...
                    X